CAMNI CAP EHH !: October 2009

Monday, October 26, 2009

REMAJA REMAJA !!

video

haaa inilah dia rakaman yang menjadi kebanggaan kami berdua. saja upload incase ada yang terlepas nak tonton. :)

thanks team Remaja terutamanya Azura dan Aida.

tak lupa juga kepada Noh , Dimas dan Izzat Hujan yang sudi menjadi antara penonton hari tersebut. gilalah ! :D

maaf video tak habes. HAHA

Friday, October 16, 2009

brand new montage and a bonus footage. for you.

okay. no new episode. just a brand new opening montage for CCE. walaweii ! *poyo kejap*

okay first of all , thanks to Noh Hujan for the CCE's official song. thanks to all the bands and all the people who were involved in this so called Video Show. thanks to the crew. and thanks to our family. and not to forget , thanks to our followers. each one of you. without you , CCE is nothing. really.

thanks. thanks. thanks.

do wait for our next episode. still lot more to come.

just for you , this is clip that never shown before. first ever CCE's footage. this is how CCE was formed. spontan habes. haha enjoy. :)

Friday, October 9, 2009

Close Up : JOANNA & CO.

kali ini team CCE bersama dengan band yang kini sedang popular dengan lagu Lutsinar , Joanna & Co.

tak nak banyak cakap , korang enjoy je lah close up dorang ni.


Thursday, October 1, 2009

elmi berlakon ?

elmi yang korang duk selalu tengok mengacara CCE ni , lepas tu duk mengarah video macam-macam , sekarang ni dah pandai berlakon pulak. fuh !

kalau shy berlakon iklan aidilfitri astro , elmi ni pulak berlakon short film je. berlakon kecik-kecik. HAHA

jom jom tengok la tak payah panjang cerita. :)

CAMNI CAP EHH : RAYA !

hah inilah dia episod RAYA. mula-mula nak terjah kampung kawan kitorang. ingat nak buat malam raya , tapi itulah dia , tak berkesempatan. jadi kitorang buatlah open house untuk buat episod RAYA ni haaa. so enjoy ya ? :D